Sestava: Kalivoda - Štechmiler, Krása, Kolský, Dohnal - Karfík, Šafr (40´Vosáhlo), Frey, Dias - Vítek, Pichl

Branky: Dias (1:0), Karfík (2:2)

Rozhodčí: Hanák

Ani ve druhém jarním zápase se nám nepodařilo urvat nějaký bodík. Proti zkušenému mužstvu Horoměřic jsme nastoupili s pozměněnou sestavou, která byla dána i zraněním Romana Zbudila a Zdeňka Hlůži.

I v tomto zápase jsme šli do vedení po krásné trefě Petra Diase, který v prvním poločase nastřelil ještě břevno. Náš náskok mohl navýšit také Jirka Vítek, který po samostatném úniku trefil tyč. Naopak hosté ještě do poločasové přestávky stačili srovnat skóre po rohovém kopu. Závěr prvního poločasu ještě ovlivňil likvidační zákrok na Milana Šafra, který po tomto faulu musel odstoupit. Smutné na tom je, že tento faul zůstal rozhodčím Hanákem nepotrestán.....Nicméně hra v tomto poločase z naší strany vyzněla mnohem lépe, než před týdnem v Úhonicích.

Druhý poločas již moc pohledný nebyl. Přesto v něm padly další 3 góly. Bohužel dva z nich do naší branky. Naší druhou trefu zařídil svým premiérovým gólem v dresu Dobrovíze David Karfík. Jeho střelu z přímého kopu tečoval do vlastní sítě jeden z hostujících obránců. Tento gól znamenal srovnání stavu na 2:2. Místo předpokládaného tlaku ovšem přišla rozhodující trefa Horoměřic teměř po rozehrání ve středovém kruhu. Náš závěrečný tlak byl již bezúčelný, stejně jako zakončení Pavla Krásy, který se ocitl v samotném závěru utkání sám před brankářem hostí.

Opět jsme prohráli, ale hráčům nelze upřít snaha. Zlepšená hra by měla být povzbuzením před velice těžkým utkáním na hřišti Průhonic. Hráči mají co napravovat...