Sestava: Kalivoda - Štechmiler, Krása, Kolský, Vosáhlo - Zbudil, Hlůže Z. (78´Hlůže J.), Dohnal, Dias - Vítek (75´Kříž), Pichl

Branky: Pichl 3x

Rozhodčí: Fára

Diváků: 45

První vítězství v jarní části se nerodilo hladce! Do utkání jsme sice vstoupili velice aktivně a již po dvou minutách se nám aktivita vyplatila. Jirka Vítek krásnou kolmicí vybídl ke gólovému zakončení Frantu Pichla, který obešel i brankáře a skóroval do prázdné branky. Aktivita na našich kopačkách nám vydržela zhruba do 15. minuty. Poté jsme opět nepochopitelně "znervózněli" a přenechali iniciativu nebezpečnému soupeři, který hrozil především rychlými protiútoky. Po jednom z nich fauloval před hranicí velkého vápna Tomáš Kolský. Čisovice kopaly volný přímý kop. Hostující střelec překvapil Mirka Kalivodu přímou střelou na branku, jelikož pozice rozehrání "téměř" od rohového praporku vybízela spíše k centru do pokutového území... Po vyrovnávací brance se hrál fotbal od vápna k vápnu, který pobral minimum fotbalové krásy. Naší hře sice pomohl lišácký tah trenéra Jirky Rákose, který přesunul dobře hrajícího Romana Zbudila do středu zálohy, nicméně do poločasu se již nic nezměnilo. 1:1.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem strhnout vítězství na naší stranu. Po rohovém kopu, který doletěl na ruku bránícího hráče, jsme kopali pokutový kop, který s přehledem Franta Pichl uklidit k levé tyči. Z vedení 2:1 jsme se radovali do 70 minuty, kdy si slabší chvilku vybral Mirek Kalivoda. Slabší střelu zpoza vápna pustil za svá záda. Důležité bylo, že ani tento okamžik naše mužstvo nezlomil. Zásluhou Franty Pichla jsme již potřetí v tomto zápase šli do vedení. Frantovi se podařilo předskočit obránce a ztečovat centrovaný balón do branky. V emotivním závěru, kde byla k vidění i parádní herecká vložka čísovického pomezního rozhodčího, nás podržel Mirek Kalivoda, který tak odčinil podíl na druhém gólu.

Vítězství jsme již potřebovali. Předvedená hra sice neodpovídala našim představám, ale 3 body v tomto případě jsou pro nás důležitější. Věříme, že s tímto vítězstvím se na naše kopačky vrátí sebedůvěra, která je nejen ve fotbale tolik důležitá.