Na čtvrtečním tréninku (19.4.) byl hráčům představen nový trenérský triumvirát, který byl pověřen vedením "A" mužstva. Současnému trenérovi Jirkovi Rákosovi pomůže s kaučováním staronové duo Jan Jiras a Milan Krátký. Oběma děkujeme, že kývli na naší nabídku a vrací se na "místo činu".

 

Jan Jiras, dlouholetý ligový hráč, se do Dobrovíze vrací po pěti letech, kdy trénoval společně s Ladislavem Krásou. Před tím Jan Jiras působil v Dobrovízi dlouhá léta na pozici hlavního trenéra. V Dobrovízi si za ta léta vybudoval uznání a respekt všech, kteří se kolem dobrovízského fotbalu pohybují. Často jsme po boku pane Jirase vídávali i Milana Krátkého, kterého bychom se nebáli označit jeho pravou rukou.

 

Shodou náhod bude mít tento triumvirát svou premiéru v zápase s Libčicemi, kde se Jan Jiras "loučil" s Dobrovízí (viz. foto z roku 2007). Přejeme panu Jirasovi a panu Krátkému vítěznou obnovenou premiéru a přáli bychom si, aby svého comebacku nelitovali.

Duo Jiras, Krátký přichází v době, kdy trenér Václav Hladík potvrdil informaci, že ze zdravotních důvodů se aktuálně necítí na pokračování své trenérské aktivity. Nicméně i nadále zůstává pan Hladík provázán se Sokolem Dobrovíz. Panu Hladíkovi přejeme hlavně pevné zdraví. Věříme, že k poděkování za Sokol Dobrovíz budeme mít ještě spousty příležitostí...

Klečící zleva: Marek Mařík, Zdeněk Hlůže, Roman Kubeš, Mirek Kalivoda, Václav Hort, Jiří Kubát, Pavel Krása

Stojící zleva: Ladislav Krása, Marek Hoffmann, Tomáš Kolský, Tomáš Kolařík, Láďa Holoubek, Jiří Rákos, Tomáš Soukup, Jan Jiras