Sestava: Kalivoda - Vosáhlo, Krása, Kolský, Štechmiler - Hlůže Z. ( 73.´ Hlůže J.), Frey (76.´ Kubeš), Ogurčák, Zbudil - Pichl, Vítek (65.´ Soukup)

Branky: Ogurčák, Vítek, Zbudil

Rozhodčí: Fára - Jahelka, Hort

Utkání se hrálo se velkého vedra a kvalita hry tomu i odpovídala. Zejména ze začátku se hrál pěší fotbal, přesto značně nepřesný. Hra dlouho probíhala jen mezi šestnáctkami bez šance na obou stranách. Až v 9.minutě doběhl J.Vítek míč u brankové čáry, předložil ho přesně na malé vápno neobsazenému P.Ogurčákovi, který ho levou nohou přesně zakončil. Všichni si asi mysleli, že vedoucí gól přinese na kopačky našich hráčů větší klid, ale bohužel dál bylo v naší hře dost nepřesností. K druhému gólu nám pomohli domácí hrubou chybou, kdy stoper podběhl dlouhý nákop P.Krásy a tím umožnil J.Vítkovi postupovat sám na gólmana a s velkým přehledem zakončit. Domácí si vypracovali jedinou šanci. Avšak zaváhání J.Štechmilera a M.Kalivody nevyužili. Naopak jim začaly ubývat síly a kupili chybu za chybou.

 

Poločasovou přestávku orámovaly 4 velké šance našeho kanonýra F.Pichla, kterému však nebylo tentokrát přáno. Nastřelil břevno a tyč, hlavou přestřelil a z další šance mířil těsně vedle. Domácí obrana byla čím dál víc propustnější. V dalších šancích však neuspěli P.Ogurčák, R.Soukup, střela z dobré pozice nevyšla ani P.Freyovi. Gólově se dokázal prosadit již jen R.Zbudil, který se po přihrávce F.Pichla šikovně obtočil kolem obránce a zavěsil. Utkání se pak již jen dohrávalo, domácích se zželelo i hlavnímu rozhodčímu, který raději zápas ukončil dříve.

 

Spíš než mistrovské utkání připomínal tento zápas svou kvalitou, atmosférou a přístupem hráčů nějaký letní pouťák.