Sestava: Kalivoda - Holoubek, Kolařík, Krása, Štechmiler - Hlůže, Kolský, Frey, Votava - Mutl, Janák

Střídání: Balouš za Votavu, Kubát za Krásu, Koukal za Mutla

Branky: Frey, Balouš, Janák  

 

     Zápas s Mníškem se nesl ve znamení lehce deštivého počasí a velmi nerovného terénu, které byly jednoznačně proti kombinační hře, kterou se naši prezentovali v předchozích zápasech. Navíc pro zranění absentoval A. Šafránek a tak trenéři přeskupili osvědčený střed zálohy a k P. Freyovi se zařadil T. Kolský. Po počátečním oťukávání z obou stran, jsme začali  soupeře přehrávat zejména hezkou hrou v křídelních prostorech, kde se dobře prezentoval Z. Hlůže a několika nebezpečnými centry oslovil naše  útočníky ke skóróvání, ovšem zůstal oslyšen. Několikrát jsme byli velmi blízko ke vstřelení úvodního gólu, zejména šance J. Janáka byla téměř 100% tutovkou… Nutno podotknout, že domácí čas od času zahrozili brejkem a M. Kalivoda zastavil mnohdy až v poslední chvíli tyto snahy a přičinil se skvělým výkonem o čisté konto na svém účtu. To se nedá ovšem napsat o brankáři Mníšku, který při TK, který zahrával z dobrých 33 metrů P. Frey, tak dlouho otálel se zákrokem, až mu míč prolétl nad hlavou a skončil v síti 0 – 1 !

     Do druhé půle jsme nastoupili se změnou v záloze, kdy nepříliš výrazného J. Votavu nahradil P. Balouš, který se zapsal v 60 minutě do listiny střelců, kdy opět zaúřadoval soupeřův brankář a neuvěřitelně minul míč  0  -  2 !! Konečnou podobu score jsme zaznamenali v 75 minutě, kdy po krásné fotbalové akci a nezištné přihrávce P. Balouše, který mohl zakončit sám, ovšem vybídl úplně volného J. Janáka, aby se zapsal mezi střelce  0  -  3 !!!

     K zápasu lze ještě poznamenat, že jej hráči pojali též jako gratulaci svému kapitánovi P. Krásovi, který se stal již podruhé otcem a ke Kryštofovi přibyla sestřička Alice. Takže Pavle gratuluji a jen houšť a větší kapky. T. Lučan