Sestava: Kalivoda - Holoubek, Kolařík, Krása, Štechmiler - Kolský, Šafránek, Frey, Kubát - Mutl, Souček

Střídání: 60.min. Kubín za Součka, 71.min. Koukal za Mutla

Branky: Šafránek 2x, Holoubek

   K dalšímu utkání jsme zajížděli na horkou půdu do Kazína. Domácí mužstvo na svém malém,  velmi dobře upraveném hřišti umí vždy naše mužstvo potrápit a jsou to vždy velmi vyrovnané boje.

   V neúplné sestavě jsme začali velmi aktivně. Už ve druhé minutě se po Součkově přihrávce ve vzdálenosti dvaceti metrů od branky do míče opřel Holoubek a vedli jsme 1:0. V aktivní hře jsme pokračovali a v desáté minutě Souček obešel soupeře, přihrál do dobré pozice Kolskému, který ale vystřelil vedle. Ve třinácté minutě po skvěle zahraném trestném kopu Freyem se k hlavičce dostal Mutl a jeho střelu mířící do horního růžku branky s námahou vytěsnil brankař na roh. V jednadvacáté minutě si po stříleném centru Freye málem srazil domácí obránce míč do branky, na poslední chvíli však dokázal gólu zabránit. Potom začali hrozit i domácí a vytvořili si dvě velké šance. První zblokovala obrana a ve druhé osamocený útočník nedokázal vyzrát na opět velmi dobře chytajícího Kalivodu. Ve třicáté minutě Holoubkova dalekonosná ze třiceti metrů olízla břevno domácí branky. To bylo ale v prvním poločase od nás vše. Naopak domácí nebezpečně zahrozili po sérii tří trestných kopů v blízkosti pokutového území a ve čtyřicáté čtvrté minutě v závaru po rohovém kopu. Naštěstí jsme odolali, takže poločasový výsledek byl 0:1.

   Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn. V padesáté čtvrté minutě po pěkné akci Šafránka s Kolským zakončoval Souček bohužel vedle. O minutu později jsme už ale udeřili. Mutl vybojoval na hranici pokutového území balon, ideálně ho předložil Šafránkovi a pro toho už nebyl problém poslat nás do dvoubrankového vedení. Domácí hrozili převážně z trestných kopů a naši hráli ze zabezpečené obrany a spoléhali na brejky. V šedesáté minutě jsme poprvé vystřídali. Součka nahradil Kubín a po dlouhém zranění se postavil na hrot. V šedesáté osmé minutě právě navrátilec do sestavy senzačním způsobem unikl domácí obraně, která ho zastavila pouze za cenu faulu v pokutovém území. Následovala penalta, kterou Šafránek bezpečně proměnil a stanovil tak konečné skóre na 0:3.

   Domácí mužstvo potvrdilo, že je na svém hřišti nebezpečné, naše obrana ho však vždy (někdy i s trochou štěstí) dokázala ubránit. Opět dobře zachytal Mirek Kalivoda, který stále drží jarní neprůstřelnost. Jen tak dál!!!