Sestava: Kalivoda – Zbudil, Krása, Kolský, Štechmiler – Mikeš, Frey, Šafránek, Dias (79.min. Hlůže J.) – Pichl, Kubín

Branky: Pichl 3, Kubín, Dias, Šafránek.

Rozhodčí: Paleček

Diváků: 34

Dvě hodiny před zápasem začalo hustě pršet a déšť provázel i celý první poločas. Mokrý povrch znemožňoval hráčům lepší kombinaci a kontrolu míče. Od úvodního hvizdu rozhodčího Palečka jsme byli iniciativnější, krátkými přihrávkami jsme se snažili rozebrat soupeřovu obranu a následně vytvářet brankové příležitosti. Několik nadějných centrů se našim útočníkům nepodařilo usměrnit do branky. V 16.minutě byl Kubín rychlejší než hostující brankář a technicky obloučkem vsítil úvodní gól. V 23.minutě vystřelil Kubín pěknou pumelici do břevna hostující branky, následnou dorážku nasměroval Pichl hlavou do náruče brankáře. Řadu dalších šancí jsme nevyužili. Další gól padl v 35.minutě – Kubín centroval, Pichl hlavou skóroval. Poločas 2:0.

 

O přestávce přestalo pršet a domácí hráči nastoupili s touhou vsítit další góly a vylepšit si skóre. Gólově se nám povedla pětiminutovka mezi 56. a 61.minutou:

56.min. Dias se probil přes 2 soupeřovy obránce a technicky k tyči  3:0

58.min. Šafránek tvrdou hlaviččkou z 16 metrů přesně k tyči 4:0

61.min. Pichl byl rychlejší než hostující gólman, které obešel a z úhlu zavěsil 5:0

Velkou překážkou našemu týmu byl hostující gólman, který ač menšímu vzrůstu, chytal fantasticky a přiváděl naše střelce k šílenství. Hosté v této fázi zápasu již jen bezhlavě odkopávali míče jedno kam, hlavně co nejdále od vlastní branky.

V 81.minutě dovršil výsledek Pichl, který postupoval sám na branku po chytré přihrávce Kubína a prostřelil gólmana.

 

Průběhu zápasu by spíše odpovídal výsledek 20:1. Pokud však budeme pokračovat pilně ve sbírání bodů, skóre v konečné tabulce nebude rozhodující. Taktéž věříme v brzké uzdravení zraněných a nemocných hráčů. V tomto zápase bylo k dispozici pouze 11 zdravých hráčů, na lavičce seděli jen lehce zraněný J.Hlůže a po nemoci Vosáhlo.