Sestava: Kalivoda - Vosáhlo, Krása, Kolský, Štechmiler - Hlůže J., Frey, Šafránek, Zbudil - Pichl, Kubín

Střídání: Vilčko za Šafránka, Dias za Vosáhla, Mikeš za J. Hlůžeho

Branka: Frey

Rozhodčí: Fára

 V osmém kole letošní sezony nám los přiřadil derby utkání ve Středoklukách. Domácí disponují kvalitním kádrem, který se proti nám dovede vždy dobře motivovat a utkání bývají velice těžká. Před sezonou navíc posílili o Tondu Tyxu z FCPK, který poslední půlrok hájil naše barvy.

 V první půli se nehrál moc pohledný fotbal. Zvláště z naší strany. Nechávali jsme soupeři hodně prostoru ve středu pole. Utkání zvláště nevyšlo A. Šafránkovi, který byl ještě v průběhu prvního poločasu střídán. V největší naší šanci (dalo by se říct jediné) se po závaru v domácím pokutovém území ocitl J. Štechmiler, ovšem z malého vápna překopl. Domácí také několik svých dobrých příležitostí po našich chybách nevyužili. Nejvýraznější okamžik poločasu se tedy zrodil ve 32. minutě. Domácí útočník se tvrdě srazili s naším brankářem M. Kalivodou a bohužel tuto srážku odnesl několika zlomenými žebry a natrženou slezinou. Tímto mu přejeme brzké uzdravení. Poločas skončil bez branek

 Do druhého poločasu vstoupili naši o něco lépe. Hrozili jsme především po standardních situacích. V jedné chvíli jsme kopali snad pět rohových kopů po sobě, ale do branky, kterou hájil výborný brankář Kozel, to ne a ne spadnout. Až přišla 80. minuta, kdy se k trestnému kopu z cca. dvaceti metrů postavil P. Frey a zacílil po zemi k levé tyči, kde byl brankář bezmocný. Závěrečný domácí pokus o vyrovnávací branku jsme ustáli a odvezli jsme si velmi cenné tři body.