Sestava: Pavelka - Vosáhlo (46.min. Vilčko), Krása, Kolský, Štechmiler - Šafránek, Kubín (80.min. Dias), Frey, Zbudil - Pichl, Mikeš

Rozhodčí: Čihák

Diváků: 60

Jubilejní 10. kolo nás shodou okolností zavedlo na místo, kde jsme před lety odehráli prozatím poslední utkání v nejvyšší okresní soutěži, které pamatuje snad jen dnešní asistent trenéra J. Rákos. Ano, zde jsme v sezoně 2001/2002 odehráli zatím poslední utkání Okresního přeboru Prahy-západ. Pro připomenutí tehdejší blamáže: Řevnice – Dobrovíz 9:0! Na výsledku tohoto utkání se však již nepromítl domácí postup do I.B třídy a náš sestup do III. třídy. Nicméně letošní utkání nabízelo zcela jiný obrázek. S pětibodovým náskokem na čele tabulky jsme byli zcela jistě favoritem utkání.

Do zápasu jsme nastoupili s územní převahou, kterou mohl ve vedoucí branku přetavit P. Frey. Ovšem po uvolnění v domácí šestnáctce netrefil branku. Veškeré naše snažení přišlo vniveč. Naopak domácí v jediné své šanci, kdy přelstili náš propracovaný off-side-systém, udeřili a dostali se do vedení 1:0! Toto skóre tedy svítilo na ukazateli i o poločasové přestávce.

Kdo čekal, že se ve druhém poločase něco změní, ten se šeredně spletl. Tlačili jsme soupeře, měli jsme nějaké šance, ovšem do branky to nechtělo spadnout! Domácí bojovali na hranici svých možností, zdržovali hru a přihrávali naše fauly, což jim nepřesný rozhodčí Čihák toleroval, čímž se mu utkání nakonec vymklo. Vznikaly zbytečné šarvátky, které nebyl vůbec schopen vyhodnotit správně.

Bohužel jsme si utkání, které skončilo 1:0 pro domácí, prohráli sami, když jsme nevyužili svoje šance. Nezbývá, než tento zápas hodit za hlavu a soustředit se pouze na svoje výkony.