Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Kolský, Štechmiler - Novák (75´Hlůže J.), Šafr, Kubát (47´Mikeš), Zbudil - Kříž, Pichl

Branky: Kříž (0:1), Pichl 2x (1:2, 1:3)

ČK: 85´Mikeš po druhé žluté kartě

Rozhodčí: Nezhyba

Vzhledem k našemu již jistému postupu jsme mohli nastoupit do utkání v klidu a zahrát si fotbal. Hřiště v Holubicích však našemu stylu hry příliš nevyhovovalo. Hrbolatý terén znemožňoval kombinaci uprostřed hřiště a menší rozměry hřiště zabraňovaly dlouhým pasům za obranu na rozeběhnuté útočníky. Trenéři, vědomi si tohoto, postavili Dana Nováka na post krajního záložníka, aby ten svými centry vytvářel nebezpečné situace před brankou domácích.

Hrál se takový neurovnaný fotbal s mnoha nepřesnostmi a tvrdými zákroky s občasnými záblesky kombinační hry na jedné či druhé straně. První poločas jsme vyhráli 2:1, když M. Kříž a F. Pichl zužitkovali  2 centry D. Nováka. Gól jsme obdrželi dorážkou po odraženém míči po rohovém kopu. Je škoda, že jsme si nedokázali vypracovat větší náskok.

Stejný průběh měl i druhý poločas. Dokázali jsme navýšit náskok na 3:1, abychom vzápětí hrubou chybou umožnili domácím snížit na rozdíl jediného gólu. Poté se hra rozkouskovala ošetřováním a vyloučením na obou stranách. Následně jsme nevyužili několik brejkových situací, aby nás v nastaveném čase podržel gólman M. Kalivoda pěkným zákrokem po tvrdé střele domácích.

Pochvalu si zaslouží zejména M. Šafr a D. Novák. Obránci měli problémy s hbitým domácím útočníkem Kirillem Prilepskim, naopak obávaného střelce Valtra do šance nepustili. Útočníci vstřelili góly, ale sami dobře vědí, že jich mohlo a mělo být více. Utkání jsme ubojovali a potvrdili jsme, že první příčka v tabulce nám patří oprávněně.