Zápas v Holubicích měl potvrdit naše postupové ambice, ovšem dojem z něj je velmi rozpačitý a to pro jistotu a určitou objektivitu píšu tuto zprávu s 5 denním odstupem. Už úvod zápasu jakoby předznamenal jeho průběh, ve kterém jsme se mnohokrát chytali za hlavu, proč a jak je možné řešit jindy snadné fotbalové situace. Zejména obrana, tak chválená v minulých utkáních  se " vyznamenala ". Po kompaktním výkonu z minulých źápasů nebylo ani stopy, jediný, kdo snese nějaké ktritické měřítko je snad Z. Hlůže, jinak byl výkon obrany velmi špatný a malinký ďábel s číslem 10 na dresu dělal chlapcům problémy jako snad žádný útočník v této sezóně.

    Ovšem popořadě. Už v 5 minutě po naprosto zbytečném vyběhnutí M. Kalivody kopal soupeř desítku, ovšem k úžasu všech pouze do břevna a nad. Sotva jsme si vydechli a otřepali se, přišla další chyba, která však už nezůstala bez potrestání. Nedorozumění obrany a gólmana skončilo úvodním gólem zápasu 1 - 0 ve 13 minutě.

    Popisovat děj zápasu mezi 13 a 78 minutou je thrillerový příběh o tom, jak se dokáže proměnit fotbalově vyspělý a dynamicky hrající mančaft do týdne přetvoří v neorganizovaný soubor zabývající se antifotbalem.

    V 78 minutě to ovšem přišlo, A. Šafránek, snad jediný, kdo ve zmíněném zápase provedl autové vhazování, jak se má a našel nádherně T. Kolského, který přenesl hru přes obranu k J. Mutlovi a ten nezaváhal. Dosud jsem nepochopil, kterou částí těla balon trefil, ovšem provedl to lišácky a brankář byl bez nároku 1 - 1. Ovšem naši se s remízou spokojit nechtěli, možná chtěli, ale Šafránek s Kolským však byli proti a v 83 minutě udeřili prakticky identicky, jen s tím rozdílem, že tentokrát T. Kolský nehledal volného spoluhráče, nýbrž zakončil sám a to nádhernou střelou 1  -  2 !!!!

    Bohužel byli Šafránek s Kolským dost osamoceni ve své snaze o vítězství a tak tento Don Quijotský boj skončil zaslouženou remízou, když se opět, pokolikáté již v tomto zápase??? vyznamenala naše obrana a v 93 minutě uzavřela score zápasu ukázkovým vlastencem na 2 - 2.

    Je škoda, že když už v takovémto zápase převezmeme otěže, tak je bez jakéhokoliv důvodu předáme zpět soupeři. Je to veliká ostuda a hráči by se měli nad tím zamyslet, T. Lučan

Sestava: Kalivoda – Holoubek, Krása, Hlůže, Štechmiler – Pulchart, Kolský, Šafránek, Kubát – Mutl, Souček

Branky: Mutl, Kolský

Střídání: 75. min. Kozma za Součka

             75. min. Koukal za Pulcharta

             90. min. Kříž za Mutla