Zdravím Tě Fando, chtěl bych Ti pogratulovat k docela dobrému startu jarní části. Co způsobuje Tvou střeleckou pohodu?

Ahoj, jaro jsme začali opravdu slušně a co se týče mojí střelecké pohody, tak to ještě není, jak bych si představoval a doufám, že se to zlepší a bude se dařit celému týmu.

... tak to se máme nač těšit, kolik máš vlastně rekord počtu vstřelených gólů v sezoně za chlapy?

Osobně si moc své rekordy nepamatuji, ale třeba při mém působení v Hoříně pod trenérem Hladíkem, kdy jsme postupovali z 1.B třídy, jsem přišel v zimě a za jaro pomohl mužstvu k postupu 17 góly.

.... tak to je velmi slušná porce, doufám, že to zopakuješ. Chtěl jsem se Tě zeptat, jak vůbec hodnotíš své působení v Dobrovízi ... myslím spoluhráče, kvalitu zázemí, atd.

V Dobrovízi se mi moc líbí, jsou tu kvalitní fotbalisté a super kluci, tak doufám, že nás postup nemine, k čemuž nám bez pochyby pomohou i naši dva noví hráči D. Novák a M. Šafr, kteří naše mužstvo ještě zkvalitní. Co se týče zázemí tak taky paráda včetně našich skvělých fanoušků.

... tak to moc rád slyším, ale určitě je i něco, co Tě štve, tak sem s tím, ať to nevypadá, že jsme se domluvili...

Určitě se také najdou věci, které mi vadí a těmi jsou slabá účast hráčů na trénincích, ale chápu, že kluci musí chodit do práce. S tím se prostě asi nic nenadělá. Pak je tady ještě jedna vada na kráse a tou jsou naše šatny. Ty určitě neodpovídají už tak útulnému stadionu v Dobrovízi, postavení v tabulce a ambicím klubu, tyhle dvě věci bych si opravdu přál změnit.

... tak na to Ti můžu odpovědět za výbor, že na šatnách se pracuje a víme, kde nás bota tlačí, ale v investicích se v poslední době upřednostnily tréninkové plochy a hřiště, ovšem paradoxně naši hráči moc nechtějí trénovat, ale to si myslím, že je spíše starost hráčské kabiny, co myslíš?

Je mi jasné, že hřiště je a bude číslo jedna. Tam se také odehrává vše podstatné. Co se týče hráčské kabiny, tak tuhle záležitost řešíme pořád dokola, ale jak už jsem zmínil, asi s tím nic nenaděláme. Každopádně je to škoda a budeme všichni doufat, že se to zlepší, protože pan Hladík je kvalitní trenér a rozhodně by si víc hráčů na trénincích zasloužil.

... já v to doufám také... vím, že jsi veliký Sparťan, co říkáš na současný vývoj ligy?

To jsem a Spartě fandím opravdu zarputile, a to i když se jí nedaří. Vývoj současné tabulky mě vůbec netěší, ale když Sparta nedokázala porazit jak Plzeň, tak Jablonec, nemůžeme na titul pomýšlet. To mi taky dávala většina spoluhráčů v čele s asistentem trenéra J.Rákosem konkrétně při těchto zmiňovaných zápasech, jak se říká, sežrat, protože v naší šatně převládají především příznivci Slávie, tak si při každé příležitosti rádi rýpnou. V každém případě Spartu může zachránit k zisku titulu už jenom podobný kolaps Plzně jako na konci podzimu, jiné východisko tu asi není, bohužel.

... tak to se asi shodneme i když i já jsem "Sešívka", v každém případě vidím, že jsi rozumný fanoušek a fotbalu rozumíš. Fando díky za rozhovor a doufám, že za nějakých 11 kol si uděláme radost v podobě dvoudenní rozlučky s oslavou postupu :-). přeji hodně štěstí a spoustu gólů za Dobrovíz i jinde, T. Lučan

V to doufám taky a jsem přesvědčen, že pro postup uděláme všichni maximum a dotáhneme to do zdárného konce. Taky díky za rozhovor a ať žije a vítězí DOBROVÍZ.