Sestava: Kubeš - Hlůže Z. (46.´ Hlůže J.), Krása, Karfík, Štechmiler (46.´ Bláha) - Novák, Šafr, Frey, Onder - Kubát (75.´ Kříž), Vítek

Branky: Kříž, Novák, Vítek

I do zápasu s Krňany jsme nastoupili s posilou Tomášem Onderem na kraji zálohy. Tomáš k nám přišel, stejně jako Dan, z Králova Dvora. Bohužel ani tato posila nedotlačila náš tým k bodovému zisku a tak jsme se opět propadli tabulkou a na poslední tým máme k dobru pouhé 2 body. A to nás po domácím zápase s Libčicemi čeká silný trojboj: Úhonice, Zbuzany, Zvole. I proto je pro nás domácí zápas s Libčicemi více než důležitý!

Ale zpět k zápasu v Krňanech. Nebudu popisovat jaké hloupé a laciné branky jsme obdrželi. Ani nebudu líčit kolik tutových šancí, včetně penalty, jsme zahodili. Zápas pouze potvrdil naší aktuální formu a rozpoložení. Obrana obdržela za poslední 3 zápasy 13 branek. Tolik branek jsme minulý ročník obdrželi téměř za celý podzim.... to samo o sobě mluví za vše. Záloha podle jmen je nejkvalitnější za poslední roky. Přesto jsme krňanské bojovníky ve středu pole nepřehráli, naopak.....V útoku chybí kanonýr, na kterého jsme si za poslední roky zvykli.

Přesto jsem si jistý, že tento kádr má na umístění v první trojce okresního přeboru. Aby tyto ambice začal naplňovat, musí každý hráč začít u sebe a v zápase ze sebe vydat to nejlepší.