O Stříbrné neděli proběhl v Praze na Zličíně již tradiční turnaj starých gard. Bohužel naše stará garda "díru do Zličína" neudělala a obsadila až pátou příčku.

Stará garda doplatila především na selhání svého manažera, který měl přislíbenou silnou sestavu, která se ovšem v neděli nedostavila. Proto jsme turnaj odehráli s nejmenším počtem hráčů a trenér Rákos měl k dispozici pouze 2 hráče na střídání, což při "hokejovém" střídání je žalostně málo. Vše vygradovalo zraněním Milana Kříže a vynuceným převlečení Jirky Rákose, který se rázem stal hrajícím trenérem!

Do turnaje jsme vstoupili dobře. V prvním zápase porazili domácí Zličín v poměru 2:1. Jelikož jsme další zápas hráli až v době oběda, tak většina hráčů se odebrala na vyhlášený gulášek a pivo. To výrazně ovlivnilo výsledek zápasu s Břevnovem... V prvním poločase jsme byli Břevnovu více jak vyrovnaným soupeřem a vyrovnávací branku na poločasových  2:2 jsme obdrželi až 8 vteřin před koncem.... Ovšem druhý poločas se nám hrubě nevydařil a soupeř navyšoval skóre až na konečných 3:7. V posledním zápase ve skupině jsme potrápili pozdějšího vítěze, tým Umbro, a do posledních vteřin sahali po vítězství. Nepovedlo se, takže jsme si připsali remízu 1:1, která nás odsoudila k boji o celkovou 5. pozici. V zápase o umístění jsme s přehledem převálcovali SG Aritmy 3:0.

Tým měl rozhodně na lepší umístění a nutno říci, že s jedinou porážkou na kontě je konečná pátá příčka krutá. Vlastně jsme v celém turnaji prohráli pouze jeden poločas, ve kterém hráčům těžkly nohy po guláši a pivu... Bohužel nápravu bude SG schopna sjednat až zase za rok.

Účastníci turnaje:
Skupina A: Hospoda, Aritma, Tuchoměřice, Hvězdný Prach
Skupina B: Břevnov, Dobrovíz, Zličín, UMBRO

Rozlosování a časový program turnaje:
 9:00 Hospoda - Hvězdný Prach
 9:25 Aritma - Tuchoměřice
 9:50 Břevnov - UMBRO
10:15 Dobrovíz - Zličín
10:40 Hvězdný Prach - Tuchoměřice
11:05 Hospoda - Aritma
11:30 UMBRO - Zličín
11:55 Břevnov - Dobrovíz
12:20 Aritma - Hvězdný Prach
12:45 Tuchoměřice - Hospoda
13:10 Dobrovíz - UMBRO
13:35 Zličín - Břevnov
Od 14:00 následují zápasy o umístění.

Nominace:

Kalivoda - Kubeš, Soukup T., Hlůže J., Hromádka, Rigo - Krása, Kubát, Kříž, Krupička L., Pichl - červeně označení hráči se turnaje nezúčastnili.