Sestava: Kalivoda - Štechmiler, Kolský, Karfík, Hlůže Z. - Hlůže J., Ouřada, Kubín (72´Kubeš), Vosáhlo - Kubát (46´Kříž), Bajar

ČK: Kolský

Třetí zápas, třetí prohra jako přes kopírák s předchozími prohrami. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ovšem soupeř skóroval ze dvou "nešancí". První branku vstřelily Horoměřice po rohovém kopu, kdy jsme udělali dvakrát za sebou hrubé chyby a hosté toho dokázali využít. Na přetažený centr naskakovali pouze 3 hráči Dobrovíze, ovšem ani jedem míč netrefil a následný odkop byl také nedůrazný. Proto se balón vrátil před naší branku a hosté již neměli problém otevřít skóre. 0:1. I nadále byli hosté fotbalovější, ovšem do šancí se nedostávali. Když už se zdálo, že půjdeme do kabiny s jednobrankovým mankem, tak se ukopl hostující útočník a svůj centr poslal přímo za záda bezradného Kalivody. 0:2. V podstatě se vstřelenou brankou rozhodčí poločas ukončil.

Do druhého poločasu nastoupil Milan Kříž místo nemocného Jirky Kubáta, který prodělal virózu. Trenér Rákos zamíchal se sestavou a doufal, že se nám konečně podaří v jarní sezóně vstřelit branku. Bohužel druhý poločas byl fotbalově vlažný a v podstatě bez šancí. O to víc mrzí, že došlo ke strkanici, ze které vzešly 2 červené karty. Po jedné na každé straně.

Opět jsme nevstřelili branku, opět jsme nebyli v plné sestavě (Šafránek, Kučera, Krása). Prohra se dá omluvit, ale neomluvitelné je chování některých hráčů na hřišti. Byl bych rád, kdyby každý hráč začal u sebe a upřednostnil mužstvo před svým egem. Ať už se to týká diskuze s rozhodčími, neustálé kritiky nebo nesmyslných oplácení. To jsou věci, které především srážejí naše mužstvo a pomáhají soupeři.

Vyzdvihnout lze výkony Pepika Vosáhla, který všechny tři dosavadní zápasy odehrál bravurně. V zápase s Horoměřicemi také přesvědčil o svých kvalitách Mirek Ouřada a dobrý zápas opět odehrál i Jarda Štechmiler. Zbytek hráčů umí zahrát lépe. Přesvědčit o tom mohou v následujících zápasech.