Sestava: Kalivoda - Kubeš, Kadlec, Karfík (70´Kříž), Hlůže Z. - Ouřada, Šafránek, Kubín (75´Hlůže J.), Vosáhlo - Bajar, Kubát

Branky: Bajar, Kříž

Ač jsme ani v tomto utkání na první jarní bod(y) nedosáhli, tak nemůžeme utkání v Psárech hodnotit jen negativně. Velkým pozitivem jsou branky, které se nám "konečně" podařili vstřelit, dalším kladem tohoto utkání byl výkon Aleše Šafránka, kderý především v prvních třech čtvrtinách utkání exceloval.

Nás můžou mrzet dvě věci, respektive 3 momenty. 1, nástupy do obou poločasů. V prvním poločase jsme obdrželi branku již po 4 minutách hry, ve druhém poločase jsme kapitulovali dokonce hned v první minutě. 2, mrzet nás může i neproměněná penalta za stavu 3:1, kdy jsme se nadechovali k závěrečnému náporu.

Nyní popořadě. První branku jsme obdrželi, jak již bylo uvedeno výše, již ve čtvrté minutě utkání. Domácí do utkání vlétli a i nadále si vytvářeli nebezpečné situace rychlými narážečkami, které dirigoval bývalý ligista Pavel Kuka. Ve 20.minutě již svítilo na světelné tabuli 2:0 a s našemi vyhlídkami to nebylo ideální. Ovšem tým Dobrovíze zápas "nezabalil" a naopak začal určovat tempo hry. Vše vyústilo v akci, kdy Pepa Vosáhlo nádherně našel Ondru Bajara, který vstřelil svou první branku v červenobílém dresu. 2:1. Tímto skóre skončil první poločas.

Začátek druhého poločasu jsem již zmínil. 3:1. Velká škoda, vzhledem k dalšímu průběhu, kdy jsme neproměnili penaltu a následně byl vyloučen domácí stoper. I nadále jsme se snažili utkání ještě zdramatizovat, ale výsledkem byly branky vstřelené jak do naší, tak do domací sítě.

Opět jsme prohráli. Ovšem není čas věšet hlavy. Rád bych připomněl, že na podzim jsme na tom byli velice podobně. Oproti jarním výsledků jsme dokázali zvítězit pouze v utkání s Hostivicí. Nyní nás čeká domácí utkání s Krňany, kde jsme na podzim také prohráli....Krňanům máme co vracet, ale především již potřebujeme bodovat. Nyní nás čekají 3 zápasy se soupeři, kteří se doslova pohybují na chvostu tabulky. V těchto zápasech si můžeme zajistit účast v okresním přeboru i v nadcházející sezóně, zvednout si sebevědomí a předvádět fotbal, který je v silách tohoto mužstva. Pokud každý hráč na hřišti nechá vše co v něm je, tak jsem si jistý dobrým koncem.