Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Kolský, Krása (80´Krupička F.), Kučera (55´Kubeš) - Šíma (66´Soukup T.), Krupička Luk., Vosáhlo J., Veselý - Jaroš, Hlůže J.

Branky: Krupička Luk. 2x, Jaroš 2x

K poslednímu utkání podzimu jsme zajížděli na půdu beznadějně posledních Krňan, které za podzimní část neuhrály ani jeden bod! Už to nás pasovalo do role jasného favorita a nic jiného než tři body pro nás nepřicházelo v úvahu.

Ovšem utkání nebylo tak jednoduché, jak si mnozí představovali. Po neproměnění několika šancí jsme se začali přizpůsobovat hře domácích a vysvobodil nás až důrazný Kuba Šíma, který dohrál balón na brankové čáře a vrátil jej před branku domácích, kde nikým nestřežený Lukáš Krupička nás poslal do vedení. Dá se říct se zároveň se závěrečným hvizdem rozhodčího.

Poločasové vedení nás uklidnilo. Ve druhém poločase již nebylo pochyb o vítězi, obzvláště po povedené kličkované Jindry Hlůži a přesné přihrávce na nekompromisně zakončujícího Kubu Jaroše. Další branky ještě přidali oba již zmínění střelci. Za stavu 0:4 domácí skórovali z pokutového kopu.

V utkání si odbyl premiéru střídající Franta Krupička, který se s kapitánskou páskou na ruce dostal během 10ti minut do dvou vyložených šancí. Škoda, že svou první zápas v dresu "A" mužstva neokořenil i vstřelenou brankou!

Mínusem utkání bylo zranění Jirky Kučery. Jirka má nyní dostatek času dát kotník do pořádku, stejně jako ostatní více či méně zranění hráči.