Ahoj Pavle. Popiš nám svoji dosavadní kariéru.
Začínal jsem jako 6-tiletý v přípravce Sokola Dobrovíz pod vedením trenéra Luboše Krupičky se skvělými spoluhráči jako byli Hanka Krupičková, Radek Soukup, Lukáš Krupička, Honza Prokosch a další. V 10 letech jsem odešel do SK Kladno, kde jsem strávil 8 let. Poslední sezónu jsem absolvoval v dresu FC Vysočina Jihlava.

Vím, že se Ti nevyhýbala zranění. Co všechno jsi již musel překonat?
To je pravda, mám za sebou již 4 operace kolena, 2 zlomeniny kůstek v dlani, aktuálně mám natrženou šlachu na prstu pravé ruky.

Co si považuješ za svoje největší dosavadní úspěchy?
Tak určitě vítězství na Olympiádě mládeže v dresu výběru Středočeského kraje. Rovněž našemu týmu SK Kladno se vždy dařilo a patřili jsme ve svém ročníku mezi lepší týmy, ačkoli jsme byli každý rok oslabováni odchody. V současné době za největší úspěch považuji účast na soustředění jihlavského Áčka.

Před rokem ses rozhodl skončit v dresu SK Kladno. Ve hře byl i Tvůj návrat do mateřského klubu, abys měl klid k dokončení studia na střední škole. Nakonec ses ocitl v klubu FC Vysočina Jihlava. Jak hodnotíš s odstupem tento krok?
Rozhodnutí nebylo jednoduché, ale určitě ho nelituji. Přišel jsem do plně profesionálního klubu, kde mám ideální podmínky k tréninku, dostával jsem dost příležitostí v týmu staršího dorostu i juniorky.  Bohužel zároveň s tím šlo stranou mé studium. Maturitu mám odloženou na září. Snad to zvládnu.

Jaký cíl sis stanovil na příští sezónu?
Chtěl bych předvádět stabilní výkony v Juniorské lize a postupně se propracovat třeba až do A týmu. Musím na sobě dál pracovat, protože pořád je co zlepšovat.

Na závěr nám prozraď, jaké máš další koníčky kromě fotbalu? Co přítelkyně? 
Mám hodně rád filmy, dokonce jsem začal v poslední době i číst víc než obvykle. Dále si určitě sem tam rád zahraju nějakou hru ať už na konzoli nebo počítači. V současné době mi hodně času zabírá příprava na maturitu.. S přítelkyní Nikolou jsme spolu už 3 a půl roku. Ačkoliv je to teď takový vztah spíš na dálku, pořád nám to klape a doufám, že to tak i vydrží.

Děkuji Ti za rozhovor a přeji Ti hodně úspěchů v nadcházející sezóně. 
Já také děkuji.