Finále: Dobrovíz - Velké Přítočno 2:2 (1:2) penalty 4:2

Sestava: Kubeš - Šíma, Kolský, Soukup, Kučera J. - Vosáhlo J., Šafránek, Vosáhlo M., Ogurčák - Bouška, Hlůže J.; střídali Hlůže Z., Krupička J., Kubát, Veselý

Branky: Vosáhlo M., Bouška

Penalty proměnili: Hlůže Z., Hlůže J., Bouška, Šafránek

Ve finále Memoriálu obětí fašismu jsme se museli obejít bez několika hráčů základní sestavy a bylo to znát. Určitě jsme nebyli lepším týmem a vítězství jsme dosáhli především příkladnou bojovností. Hosté se brzy ujali vedení křížnou střelou po brejku, na kterou se sebezapřením chytající brankář Kubeš nedosáhl.  Poté jsme se snažili tlačit k brance hostí, ale brzdila nás nepřesnost v přihrávkách i špatně řešené situace. Jako blesk z čistého přišlo vyrovnání po krásné střele M.Vosáhla. Vyrovnaný stav jsme do poločasové přestávky však neudrželi. Nejprve hosté nastřelili břevno, aby se pak chytrým obstřelením zdi dostali do vedení.
Podobný průběh hry nám nabídl i druhý poločas. Snažili jsme se tlačit, tvořit, ale nebezpečnější byly smrtící brejky hostů. Jednou nás opět uchránilo břevno. K vyrovnání nám pomohli hosté zbytečným faulem ve vápně. S remízou byly asi spokojeny oba týmy a o držiteli poháru musely rozhodnout penalty. Zatímco naši hráči dali všichni, z hostů neproměnili jindy bezchybný exekutor Zieber a posila z divizního SK Kladno Veselý.
Turnaj určitě napověděl trenérům, na co se zaměřit v posledních 14 dnech před zahájením mistrovských zápasů, nebo na jakých postech mohou hráči alternovat. Potrénovat bychom měli hlavně zahrávání standartních situací, pro soupeře jsou téměř neškodné.  

V zápase o 3.místo zvítězili hráči Sokola Jeneč nad FC Přední Kopaninou 3:2.