Dobrovíz - Rudná 1:0 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Šíma, Krása, Karfík, Hlůže Z. - Soukup, Kolský, Šafránek (46. Kubát), Vosáhlo J. (46. Štefan, 74. Hlůže J.) - Bouška, Votava

Branka: Hlůže Z.

Rozhodčí: Kubíček

Diváci: 52

Ze začátku jsme nevyužili 2 drobná zaváhání hostujícího brankáře, jinak byl první poločas vyrovnaný, hrálo se většinou uprostřed hřiště. Jeden souboj následoval druhý, stejně jako nepřesnosti na obou stranách. Ani jedno mužstvo nedokázal vyprodukovat kloudnější akci, vymyslet překvapivou přihrávku, vystřelit ze střední vzdálenosti. Zčásti to bylo způsobeno také rychlým a tvrdým atakováním, kdy nebyl čas na přesnější zpracováním či přihrávku. Brankáři si připsali po 1 bravurním zákroku po střelách z trestných kopů.

Do 2.poločasu jsme vstoupili aktivněji, hrálo se převážně na polovině soupeře. Koncovka však byla jalová. Nedokázali jsme dotlačit míč do sítě ani z velkého závaru. Naštěstí se nám podařilo v 69.minutě vstřelit gól, když přesně trefil Z.Hlůže přetažený centr. Potom se hosté logicky tlačili dopředu, ale naši obránci dobře četli soupeřovy akce. Ti zahrozili jen 2 nebezpečnými hlavičkami, které těsně minuly naši branku. Avšak ani naše protiakce nebyly dotaženy do úspěšného konce. V závěru jsme již takticky velmi dobře zápas dohráli.

Ziskem 3 bodů jsme alespoň částečně napravili nepovedený zápas v Červeném Újezdu. Přesto k ideální hře ještě dost chybí.