Sestava: Kalivoda - Soukup R. (46´Hlůže Z.), Karfík, Prokosch, Vosáhlo J. (46´Kolský) - Hlůže J. (61´Brabenec), Vosáhlo M. (65´Veselý), Votava, Šíma - Bouška (75´Ogurčák), Kubát

Branky: Hlůže J. 2x, Soukup R.

Rozhodčí: Filip Petr

Diváků: 60

 

 

Do utkání s SK Slavia Drahelčice jsme vstupovali jako jasný favorit. Ovšem rozdíl mezi oběma mužstvy smazával značně nerovný terén. Přesto jsme šli brzy do vedení zásluhou dobře hrajícího Jindry Hlůži. Po vstřelená brance se hrálo převážně na půlce Slavie, přesto domácí zahrozili z brejků a především ze standardních situací. Při nich nás minimálně 2x zachránil Mirek Kalivoda zázračnými zákroky na brankové čáře. Před koncem poločasu zakončil naší útočnou akci nekompromisně Radek Soukup a do kabin jsme šli s vedením 2:0, ale také bez vyloučeného hráče.....Honza Votava obdržel po druhé žluté kartě kartu červenou a musel hřiště opustit předčasně.

Ve druhém poločase jsme využili možnost 5ti střídajících hráčů, jelikož na tento zápas jsme měli k dispozici 17 hráčů. Prostřídání a především rošády v sestavě se projevily na naší hře, přesto jsme v klidu toto utkání dovedli do vítězného konce a soupeři vstřelili ještě jednu branku.