Sestava: Kalivoda - Krása, Karfík (46.´ Veselý) , Prokosch, Hlůže Z. - Šíma, Vosáhlo M.,Votava, Vosáhlo J. - Bouška (81.´ Brabenec), Hlůže J. (59.´ Kubát)

Branka: Votava

Zápas v Třebotově bych shrnul asi těmito třemi slovy – hnus, hnus, hnus…. Nechci sahat nikomu z hráčů do svědomí, ale přál bych jim, aby svůj výkon vyhodnotili sami a taky sami napsali tento článek…. Pokud vynechám v komentáři o zápase hanlivé výrazivo, nebudu mít o čem psát. Přístup všech byl naprosto katastrofální, nedostatečný, příšerný.

Samozřejmě, že výsledky samy nepřijdou a pokud se pánové nevzpamatují a něco se sebou neudělají, čeká nás, tedy Sokol Dobrovíz, velmi neradostná budoucnost. O přístupu hráčů k fotbalu vypovídá například účast na trénincích, která je více než žalostná. Tentokrát bych nevyčítal žádnou chybu trenérovi Rákosovi, protože i když se snažil hru okysličit střídáním, všechno vyznělo do prázdna. Je jasné, že kritizovat je velmi jednoduché, ovšem na druhou stranu by si měli hráči uvědomit, že za nimi každý zápas jezdí minimálně 20 – 30 fanoušků našeho oddílu, kteří pak musejí koukat na strašidelné představení, které naši předvedli naposledy v Třebotově či na podzim v Jinočanech. Podcenění soupeře, ten markant, který nás provází už několik sezon a stál nás nejen účast v okresním přeboru, ale taky zcela určitě lepší umístění v tomto fotbalovém ročníku. Opravdový nezájem o elementární povinnosti nás stály nejen body, ale také odliv fanoušků, příznivců a v neposlední řadě i několika funkcionářů. Myslím si, že pokud vidí soudný člověk nesoudné chování některých našich takzvaných hvězd a jejich manýry, kdy píší trenérovi, jestli budou hrát v základní sestavě a tím podmiňují příjezd na zápas, mi přijdou jako zlý sen. Myslím si, že se v Sokole za poslední léta udělala spousta práce, myslím si, že je to především veliká zásluha Luboše Krupičky, který se nechal slyšet, že chce v létě definitivně skončit a myslím si, že to co předvádí dobrovízské Áčko je jedním z mnoha důvodů. Proto na Vás pánové apeluji, začněte se chovat, jak si důstojnost a historie našeho klube zasluhuje a nemyslím tím, bití se v prsa v restauraci, ale Vaše chování, hra a vystupování na hřišti. Tomáš Lučan