Dobrovíz - Nučice 10:1 (7:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Kincl (46. Kubeš), Karfík, Kučera (74. Krupička F.) - Šíma (56. Krupička M.), Votava, Kubát, Hlůže Z. - Hlůže J., Bouška

Góly: Hlůže J. 2, Šíma 2, vlastní 2, Hlůže Z., Kubát, Bouška, Kubeš

Rozhodčí: Novotný

Žluté karty: Kalivoda, Kincl, Kučera, Krupička F.

S mužstvem Sokola Nučice jsme se střetli po dlouhé době, naposledy když ještě působilo v soutěži naše B mužstvo. Jako favorit zápasu jsme vstoupili sebevědomě, jako blesk z čistého nebe přišel v 5.minutě náhodný, ale pěkný vedoucí gól hostů. Zareagovali jsme bleskurychle, během 8 minut vstřelili 3 branky a víceméně rozhodli o osudu utkání. Řádili zejména sourozenci Hlůžovi, kteří využívali pěkné Bouškovy centry. Soupeř s námi hrál celou dobu otevřenou hru, nebetonoval obranu, ale naopak hrozil rychlými kontry. Avšak stejně jako v obraně vyráběl hrubky, v útoku chyběla větší přesnost. Naši hráči, vědomi si náskoku, polevili v koncovce. Jinak by skóre bylo dvouciferné již po 1.poločase. Jediné, co našim hráčům chybělo, byla přesnější střelba ze střední vzdálenosti. Střely se stěží zachycovaly v ochranné síti za brankou.

Druhý poločas byl značně rozháraný, přibylo nepřesností. Spoluhráči se snažili připravovat šance střídajícím hráčům. V několika nadějných situacích se objevil M.Krupička. V případě úspěšného zásahu by byl ve 48 letech nejstarším střelcem v soutěžním zápase v historii našeho klubu. Chybělo málo. F.Krupička byl přemotivovaný a soustředil se až moc  na diskuze s rozhodčím. A tak jediným náhradníkem-střelcem byl R.Kubeš, který tak oslavil 40.narozeniny.

Zápas posloužil k sehrání hráčů, zejména stoperská dvojice Karfík-Kincl působila velmi dobře. Zápasem se dobře bavili i diváci.