Dobrovíz - Rudná 1:3 (0:3)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Prokosch (46. Kincl), Kučera (19. Hlůže Z.) - Šíma (68. Kubeš), Vosáhlo M., Kubát, Hlůže Z. (46. Veselý) - Votava, Bouška
Gól: Bouška

Rozhodčí: Ďačenko - Krupička L., Seknička

Diváci: 50

Po vítězství v Třebotově a exhibici v poháru proti Nučicím jsme se všichni těšili na další přírůstek na našem bodovém kontě. Bohužel jsme byli horším týmem a prohráli zaslouženě.
Začátek zápasu byl z naší strany aktivní, a měli jsme i velkou šanci, ale ze závaru před brankou jsme nedokázali dotlačit míč do branky. To hosté byli produktivnější a do poločasu nám po hrubých chybách obrany a střelou z trestného kopu nasázeli 3 góly. Naši hráči byli pomalejší, málo důrazní a nepřesní. Zápas prostě mnoha hráčům absolutně nevyšel.
Do druhého poločasu jsme nastoupili se změnami v sestavě i s aktivnějším pojetím hry. Nějaká vyloženější šance však nepřicházela. Hosté se spíše soustředili na aktivní obranu a držení míče na svých kopačkách. Za celou druhou půli ohrozili naši branku jen jednou povedenou střelou a trestným kopem z nebezpečné vzdálenosti. V 70.minutě se nám podařilo přece jen vstřelit gól, vzápětí jsme měli i šanci na kontaktní gól. Bohužel to bylo všechno. Hosté si už vítězství v klidu pohlídali. 
Snad naši hráči v týdnu kvalitně potrénují a příští sobotu v Kazíně naváží na lepší výkony z letní přípravy.