Dobrovíz - Červený Újezd 1:1 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Hlůže Z., Kučera - Šíma (54. Vosáhlo M.), Votava (74. Vosáhlo M.), Schwarzer, Kubát - Hlůže J., Bouška

Gól: Hlůže J.

Rozhodčí: Boček - Kubeš, Fišer

Červená karta: Kučera (84.)

Diváci: 75

Velmi povedený vstup do utkání mělo naše mužstvo. Střelec posledních zápasů J.Hlůže chytře zakončil brejk a ujali jsme se vedení. I nadále jsme byli mnohem aktivnější, nadějné situace nebo standartní situace jsme však zakončovali špatně. Vůbec jsme se nedostali ke střelbě ze střední vzdálenosti nebo jsme se rozhodli vystřelit v momentě, kdy bylo pro hostující obránce jednoduché střelu zblokovat. Kvality hostujícího gólmana jsme prověřili málo. Naše obrana pracovala jistě, i když soupeřovi útočníci budili respekt svou rychlostí. Ani další akce jsme nedokázali přetavit v góly, nastřelili jsme břevno, dorážku jsme nedokázali dotlačit do sítě. Svým vedením jsme si byli až moc jisti.
Druhý poločas nabídl trochu jiný obrázek. Hosté se začali tlačit mnohem víc dopředu, naše záloha přestala trochu stíhat dozadu.Hostům se podařilo povedenou střelou z větší vzdálenosti srovnat skóre. Očekávali jsme, že naši hráči vrhnou všechny síly ke zvratu skóre, ale chyběla větší přesnost při finálové přihrávce. Hostující hráči neustále hrozili nebezpečnými brejky, které jsme mnohdy museli hasit až za cenu faulu. Naštěstí ze standartek nic nevytěžili.
A tak utkání skončilo nerozhodně. Asi zaslouženě. Určitě jsme čekali od našeho týmu víc, ale takový už je fotbal.Mrzí zejména promarněný první poločas, kdy jsme byli lepší, ale akce nedokázali dotáhnout do úspěšného konce.