Jinočany - Dobrovíz 0:4 (0:1)

Sestava: Kalivoda - Soukup, Karfík, Krása, Hlůže Z. - Vosáhlo M. (72. Kubeš), Votava, Schwarzer (81. Krupička F.), Kubát - Hlůže J. (46. Veselý), Bouška

Góly: Bouška 3, Soukup

Opět za početné divácké podpory našich fanoušků jsme měli od začátku zápasu převahu. Na hrbolatém terénu bylo však těžké míč kontrolovat a kombinace tím značně trpěla. Nastřelili jsme břevno, ale další šance nepřicházely, Nevycházela nám finální přihrávka. Domácí zahrozili jen jednou, jinak jejich rušové protiútoky naši obránci spolehlivě zastavovali. Do vedení jsme se dostali po sprintu R. Soukupa přes polovinu hřiště, který okořenil lobem přes vyběhnutého brankáře. Gól měl přinést větší klid na naše kopačky, ale stále bylo hodně nepřesností díky terénu i větru. Hráči Jinočan zahrozili před poločasovou přestávkou nepříjemným skákavým trestným kopem a dorážkou, se kterou si již náš gólman poradil.

Druhý poločas domácí přece jen otevřeli víc obranu ve snaze vyrovnat. Ale to byl vítr na náš mlýn. Pokud se nám podařilo přelstít ofsajdovou past, dostávali jsme se do brejků a samostatných nájezdů na domácího gólmana. Nejdřív trestuhodně neproměnili obrovské šance L. Schwarzer a P. Bouška. Pak však už ukázal náš kanonýr svoji lepší tvář a během chvilky nastřílel hattrick do domácí sítě. 

Zasloužené vítězství bychom měli potvrdit příští týden na těžké půdě v Jílovišti. Tam by nám mělo více svědčit kvalitnější hřiště.