Dobrovíz - Horoměřice 3:1 (2:1)

Sestava: Kalivoda - Soukup, Karfík, Krása, Hlůže Z. - Šíma, Kubát (46. Vosáhlo M.), Schwarzer, Schiller (73. Veselý) - Bouška (88. Krupička F.), Votava

Góly: Votava 2, Soukup

Rozhodčí: Novotný - Hlůže J., Horák

Do utkání s oslabenými Horoměřicemi jsme vstoupili aktivně a brzy jsme vstřelili 2 góly po přesných dorážkách. Bohužel brzké vedení nám spíše uškodilo. Hráči si asi mysleli, že jim vítězství spadne samo do klína a nebudou pro to muset nic udělat. Přestali běhat, což mělo za následek, že obránci neměli komu přihrát, museli volit dlouhé nákopy a ty k cíli nevedly. Bylo v naší hře mnoho nepřesností, nezpracovali jsme jednoduchou přihrávku, vhodili jsme špatně aut, standartní situace nám nevycházely. Okolo 30.minuty se hosté začali osmělovat a dalekonosnou střelou dokázali snížit. Naši hráči byli při odchodu do kabin na poločasovou přestávku rádi, že vedou alespoň o 1 gól, neboť byly ještě 2 ošemetné situace v našem vápně.
Po bouřce v kabině se mnoho nezměnilo. Přece jen možná, tím že jsme útočili "na diváky", byla vidět větší snaha. Pořád však nebyla hra moc dobrá. Hosté se dostali do 2-3 rušových protiútoků, které však naše obrana v poklidu ubránila. Navíc hostům ubývaly síly, měli vyloučeného hráče za kritiku rozhodčího. Uklidňující třetí branka však ne a ne přijít. Nějaké šance sice byly, ale nějak nám finální kombinace vázla. Gól přišel až těsně před koncem.
Historie se nebude ptát, jakým výkonem jsme 3 body získali. Ale naši věrní fanoušci, kteří v hojném počtu cestují i na venkovní zápasy, by si určitě zasloužily větší radost.