Velké Přílepy - Dobrovíz 1:4 (0:3)

Sestava: Kalivoda - Soukup, Krása, Prokosch, Hlůže Z. - Šíma, Karfík, Schwarzer, Kubeš (46. Schiller) - Kubát (81. Hlůže J,), Bouška (63. Krupička F.)

Góly: Bouška 3, Schwarzer

Rozhodčí. Kotek

Opět početná divácká návštěva dobrovízských fanoušků hnala od 1. minuty naše mužstvo za vítězstvím. Na hrbolatém terénu jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou a bylo jen otázkou času, kdy se bude skóre na světelné tabuli měnit v náš prospěch. Během prvního poločasu jsme vstřelili 3 góly, přičemž jméno střelce bylo stejné - Přemek Bouška. A to ještě další šance neproměnil. V nadějných situacích se zjevili i další hráči, koncovka byla asi jediná věc, která nás trápila. Domácí překročili půlící čáru jen výjimečně.

Do druhého poločasu jsme vstoupili také aktivně a nádhernou střelou L.Schwarzera jsme navýšili vedení. Hráč prolomil střelecké prokletí, které ho provázelo po příchodu do našeho týmu. Trenéři stáhli ze hřiště našeho úspěšného střelce i jeho dvorního nahrávače, přesto jsme si i nadále vytvářeli další šance. Velice aktivní R.Soukup unikal po pravé straně hřiště a předkládal spoluhráčům kvalitní gólové nabídky, střelecké štěstí nám však již nestálo na naší straně. Kaňkou na pěkném výkonu byl laciný gól v naší síti, který jsme domácím doslova darovali.