Tuchoměřice B - Dobrovíz 3:3 (2:2)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Prokosch, Hlůže Z. - Vosáhlo M. (63. Hlůže J.), Schwarzer, Karfík, Šíma (63. Schiller) - Votava, Bouška

Góly: Vosáhlo M., Karfík, Hlůže Z.

Bohužel jsme v Tuchoměřicích vyválčili jen bod a náskok vedoucí Rudné tak zůstává stále tříbodový.
Do zápasu jsme vstoupili ospale, hráčům jakoby se nechtělo běhat a čekali snad, že jim vítězství spadne do klína samo. Přesto jsme se brzy dostali do vedení. Pak jsme však neuhlídali standartní situaci domácích a bylo vyrovnáno. Po vyrovnávajícím gólu domácích jsme víc zabrali a vytvořili si řadu šancí. Proměnili jsme jen jedinou, další jsme trestuhodně promrhali. Tady se asi rozhodlo o výsledku utkání. Navýšit naše vedení, asi bychom udělali rozhodující krůček ke 3 bodům. Bohužel v koncovce naši kanonýři zklamali. Jako blesk z čistého nebe přišla před poločasovou přestávkou další špatně pohlídaná standartní situace a domácí vyrovnání.
Kdo čekal, že do druhého poločasu vlétneme a rozhodneme, byl zklamán. Domácí byli živější a ze třetí identické situace strhli vedení na svoji stranu. Poté jsme zase převzali iniciativu my a na domácí svatyni se valil jeden útok za druhým, před branku domácích létaly centry z obou stran. Domácí obrana však byla dobře organizovaná, hráči rychle přistupovali k našim útočníkům a ti měli málo času k vymýšlení. Domácí útočníci hrozili jen málo rušovými protiútoky do naší rozhozené obrany. Vyrovnat se nám podařilo až 5 minut před koncem. Pak jsme měli ještě 1 nadějnou situaci, víc nám však už rozhodčí nedovolil, protože nenastavil nic, ačkoliv ve druhém poločase bylo 6 střídání a zápis každé žluté karty mu trval dost dlouho.
Nicméně chyby, které vedly k tomu, že jsme nezískali 3 body, musíme hledat u sebe. Není možné neuhlídat 3 standartní situace. Obránci  musí mezi sebou víc mluvit a ve vápně se musí jít do soubojů naplno. Ani útočníci se svými šancemi tentokrát nenaložili gólově. Snad to doženou ve zbývajících 3 podzimních zápasech.