Dobřichovice - Dobrovíz 0:0

Sestava: Kalivoda - Soukup, Karfík, Krása, Hlůže Z. - Šíma (58. Kubát), Vosáhlo M., Schwarzer, Vosáhlo J. - Votava, Bouška

Utkání v Dobřichovicích bylo plné bojovnosti, tvrdých střetů a soubojů. Málo jsme se dostávali ke kombinační hře a nakopávané míče většinou domácí obránci odvraceli.
V prvním poločase jsme byli trochu aktivnější, ale naráželi jsme na dobře propracovaný ofsajd-systém domácích. Když už jsme jej překonali, následovala nepřesnost. Škoda že jsme se nepokoušeli o častější střelbu ze střední vzdálenosti, ani jsme domácího gólmana pořádně neprověřili. Rozhodující moment celého zápasu přišel před koncem prvního poločasu. Náš útočník P.Bouška postupoval sám na gólmana, který zahrál za hranicí pokutového území úmyslně rukou. K údivu všech přítomných ho hlavní rozhodčí nevyloučil, ale potrestal jen žlutou kartou. Něco podobného je k vidění jen v přípravných zápasech. Nutno podotknout, že rozhodčí nepískal špatně, zákroky posuzoval stejně na obou stranách a pískal opravdu všechno. O to víc bylo toto jeho rozhodnutí zarážející.
Ve druhém poločase měla hra stejný průběh, chtěli jsme se tlačit dopředu, ale něco tomu chybělo. Katastrofou bylo zahrávání trestných kopů, třeba i ze zajímavé pozice. Většinou naši střelci trefili jen nohy hráčů stojících ve zdi. A tak větší šance si vypracovali domácí hráči. Jednou trefili tyč naší branky a v dalším případě domácí útočník překopl naši odkrytou branku z 1 metru. My jsme se dostali jen ke 2 závarům, ale chyběl důraz, odražené míče sbírali domácí obránci.
Z Dobřichovic jsme si odvezli tedy jen 1 bod a náš odstup na 1.místo se zvýšil na 5 bodů. Vyhrát tento zápas jsme si však nezasloužili.