Dobrovíz - Vonoklasy 7:0 (4:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása (46.Schiller), Prokosch (58.Kubeš), Hlůže Z. (46.Krejčí) - Šíma, Schwarzer, Karfík, Votava (46.Kubát) - Bouška (74.Krupička F.), Hlůže J.

Góly: Bouška 2, Schwarzer, Šíma, Votava, Kubeš, Schiller

Rozhodčí: Kotek

V posledním utkání podzimní části jsme splnili jednoznačné roli favorita a zaslouženě a vysoko jsme zvítězili.
Povedl se nám úvod zápasu, rychle jsme vsítili 2 góly, mužstvo se uklidnilo a hráči si mohli dovolit předvést i netradiční rozehrávky standartních situací, jak je během podzimního části natrénovali. V chladném a větrném počasí se hráči snažili výkonem zahřát i diváky, kteří je věrně v hojném počtu doprovázeli i na venkovní zápasy. Jediné, co chybělo, byla častější a přesnější střelba ze střední vzdálenosti. Hráli jsme po větru, ale stříleli málo. Snažili jsme se prokombinovat až do těsné blízkosti branky a zakončovat do prázdné, ale ne vždy to vyšlo.
Do druhého poločasu prostřídali trenéři 3 hráče a hned v úvodu jsme dočkali dalšího gólu. V tu chvíli se dalo uvažovat i o dvouciferném výsledku. Následovala však hluchá pasáž, kdy jsme nedokázali v góly přetavit velké množství šancí. V mnoha případech hráči špatně vyhodnotili, zda zakončit sami nebo volit přihrávku na vhodněji postaveného spoluhráče. Střely mířily často doprostřed branky, nebo vedle. A tak z posledních dvou gólů jsme se mohli radovat až v závěrečné pětiminutovce.
Zasloužené vítězství po exhibičním výkonu.