Sokol Dobrovíz - Sokol Velké Přílepy 1:1 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Kincl, Hlůže Z. - Šíma (80. Schiller), Karfík, Schwarzer, Krupička J. - Votava (46. Prokosch), Hlůže J. (70. Kubát)

Gól: Kincl
Rozhodčí: Koubek
Žlutá karta: Hlůže Z.
Diváků: 10

Utkání se odehrálo za silného větru a velmi studeného počasí. První poločas jsme hráli po větru, ale byli to hosté, kteří se dostali do 2 nadějných šancí. Naši hráči se snažili kombinovat, ale srážela je nepřesnost a zbytečná postavení mimo hru. Jak je již zvykem, málo jsme se pokoušeli o střelbu. O ohrožení hostující branky se tak nejvíc snažili hlavičkáři Karfík a Kincl, zpočátku však nepřesně. Až těsně před koncem 1.poločasu druhý jmenovaný šikovně hlavou zakončil rohový kop svého potencionálního zetě a do kabin jsme odcházeli s jednogólovým vedením.
Hned v úvodu 2.poločasu nás hosté zaskočili a po standartní situaci vyrovnali. Chvíli nám trvalo, než jsme se vyrovnali s nuceným střídáním útočníka J.Votavy a přesuny v sestavě. Pak jsme se přece jen do několika nadějných šancí dostali, v koncovce však selhali. Přitom jsme hráli 40 minut proti 10, když hostům byl přísně vyloučen 1 hráč. Diváci asi očekávali větší tlak a větší touhu po vítězství, ale tentokrát nám to ve výkonu našeho mužstva chybělo. Místo očekávaných 3 bodů zůstal doma jen 1 bod a navíc rozčarování z nevýrazného výkonu.