Sokol Kněževes - Sokol Dobrovíz 2:3 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Prokosch (46. Hlůže Z.), Krása (46. Kincl), Karfík, Schiller - Vosáhlo J., Schwarzer, Vosáhlo M. (46. Kubát), Krupička J. (85. Hlůže J.) - Bouška (87. Krupička M.), Votava

Góly: Vosáhlo J., Schwarzer, Votava

Rozhodčí: Kratochvíl

Žluté karty: Kubát, Hlůže J.

V utkání nám mělo hrát vše do karet. Domácí byli oslabeni o mnoho absentujících hráčů, naopak naše mužstvo bylo téměř kompletní včetně kanonýra Boušky, který se vrátil do sestavy po zranění a disciplinárním trestu. Navíc jsme se ujali již ve 2.minutě vedení. I nadále jsme se snažili kombinovat, roztahovat hru, ale to nám šlo jen po velké vápno. Pak následoval nepřesný centr nebo střela. Domácí dokázali vyrovnat z penalty po sérii našich chyb. Kombinace našich hráčů narážely na bojovnost a obětavost domácích obránců. Bohužel trochu chyběla větší kvalita vepředu.
Ve 2.poločase se domácí dostali po ojedinělém brejku do vedení. Potom jsme trochu přitlačili ve snaze strhnout vedení na svoji stranu, problémy jsme však stále měli s bojovností a tvrdostí domácích. Nakonec se nám však přece jen podařilo vyrovnat a v 86. minutě i strhnout vítězství na naši stranu.