Sokol Dobrovíz - Sokol Dobřichovice 3:0 (1:0)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Kincl, Hlůže Z. - Kubát (81. Veselý), Schwarzer, Vosáhlo M. (86. Krupička F.), Krupička J. - Bouška, Schiller (71. Hlůže J.)

Góly: Schiller 2, Kubát

Rozhodčí: Chaloupka

Utkání se hrálo za ideálního počasí na výborně připraveném hřišti. Sice nám chyběli 4 hráči základní sestavy, ta byla přesto velmi kvalitní. Našim soupeřem navíc bylo sympatické mužstvo Sokola Dobřichovice, které chtělo hrát fotbal a bylo nám vyrovnaným soupeřem. V prvním poločase bylo hodně našich akcí zastaveno ofsajdem. Útočníci si nedokázali pohlídat své postavení, někdy svoji vinou, jindy po přihrávce, která měla přijít o chvilku dřív. Svůj den měl i brankář Kalivoda, který v důležitých chvílích mužstvo podržel.
Ve 2.poločase jsme 2 slepenými góly okolo 55.minuty prakticky zápas rozhodli. Hosté se pak už nestíhali tolik vracet do obrany, ale i oni měli oporu ve svém brankáři. Po vystřídání byla hra již rozkouskovaná a víceméně se zápas jen dohrával. Gólově se prosadili hráči, kteří jsou na odchodu z našeho týmu, a tak si alespoň při střídání mohli vyslechnout potlesk od diváků jako poděkování za odvedené služby.